Pályázatok
A Sheet Metal Kft. telephelyfejlesztési beruházása

A kedvezményezett neve:
SHEET METAL TECHNOLÓGIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:
A Sheet Metal Kft. telephelyfejlesztési beruházása

A szerződött támogatás összege:
49 715 679 Ft vissza nem térítendő támogatás és 99 431 358 Ft visszatérítendő támogatás

A támogatás mértéke (%-ban): 30 %

A projekt befejezésének dátuma: 2020.01.14.

Fejlesztésünk elsődleges indoka a jövőépítés és az előre menekülés. Működésünk közel 7 éve alatt kereskedelmi tevékenységünk nagyon sikeres és főleg nagyon eredményes volt. Ennek két vetülete is van. Egyrészről szakmailag volt nagyon sikeres, hiszen hatalmas multinacionális gépgyártó cégekkel kerültünk kapcsolatba, valamint itthon Magyarországon is a fémipar, fémes szakma legkiválóbb vállalkozásaival dolgozhattunk együtt.

Ezektől a cégektől rengeteg tapasztalatot gyűjthettünk és egészen kiváló rálátásunk lett erre a területre a nehézségeivel, kihívásaival, de ugyanakkor a potenciálisan benne rejlő lehetőségeivel együtt. Másrészről anyagilag is sikeres volt az elmúlt közel hét év, ami megteremtette a vállalkozás számára annak a lehetőségét és pénzügyi alapjait, hátterét, hogy a jelenlegi kereskedelmi tevékenységen túllépve még inkább értékteremtőbb területre, a gyártásba kapcsolódjunk be.

Egy vállalkozás számára mindig fontos a többlábon állás, de számunkra az uniós pályázatok kifutásával ennek jelentősége létfontosságú. Köztudomású, hogy hazánkban a beruházások, eszközbeszerzések jelentős része kötődik az uniós forrásokhoz. 2020 után a pályázati, de legfőképpen a vissza nem térítendő támogatási lehetőségek szűkülésével várakozásaink szerint a gépeladások száma, ezzel a kereskedelmi forgalmunk szignifikánsan szűkülni fog.

A fentiek miatt bővítettük vállalkozásunk tevékenységi körét fémmegmunkálással, fémalakítással. Ennek érdekében már korábban megvásároltunk egy építési telket, most pedig jelen pályázat segítségével szeretnénk felépíteni üzemcsarnokunkat és beszerezni egy CUTERAL PSM_440 – 700 DM NC szögben vágó félautomata fűrészgépet, egy Sunrise IW-100SD acélmunkást, egy Dener 2040/50t CNC Servo élhajlítót, és egy a sűrített levegő előállításához szükséges CPA 15 Chicago Pneumatic kompresszort. 


2019.09.20. | Pályázatok | , ,

Egyedi ajánlatot szeretnék

Ingyenesen, minden kötelezettségtől mentesen elkészítjük ajánlatunkat az Ön igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő szerszámgépre legjobb szaktudásunk szerint.

Egyedi ajánlatot szeretnék

Ingyenesen, minden kötelezettségtől mentesen elkészítjük ajánlatunkat az Ön igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő szerszámgépre legjobb szaktudásunk szerint.