Pályázatok
A Sheet Metal Kft. kapacitásbővítő beruházása

A kedvezményezett neve:
SHEET METAL TECHNOLÓGIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:
A Sheet Metal Kft. kapacitásbővítő beruházása

A támogatás mértéke (%-ban): 50 %

Fejlesztésünk elsődleges indoka a jövőépítés és az előre menekülés. Működésünk közel 7 éve alatt kereskedelmi tevékenységünk nagyon sikeres és főleg nagyon eredményes volt. Ennek két vetülete is van. Egyrészről szakmailag volt nagyon sikeres, hiszen hatalmas multinacionális gépgyártó cégekkel kerültünk kapcsolatba, valamint itthon Magyarországon is a fémipar, fémes szakma legkiválóbb vállalkozásaival dolgozhattunk együtt.

Ezektől a cégektől rengeteg tapasztalatot gyűjthettünk és egészen kiváló rálátásunk lett erre a területre a nehézségeivel, kihívásaival, de ugyanakkor a potenciálisan benne rejlő lehetőségeivel együtt. Másrészről anyagilag is sikeres volt az elmúlt közel hét év, ami megteremtette a vállalkozás számára annak a lehetőségét és pénzügyi alapjait, hátterét, hogy a jelenlegi kereskedelmi tevékenységen túllépve még inkább értékteremtőbb területre, a gyártásba kapcsolódjunk be.

Egy vállalkozás számára mindig fontos a többlábon állás, de számunkra az uniós pályázatok kifutásával ennek jelentősége létfontosságú. Köztudomású, hogy hazánkban a beruházások, eszközbeszerzések jelentős része kötődik az uniós forrásokhoz. 2020 után a pályázati, de legfőképpen a vissza nem térítendő támogatási lehetőségek szűkülésével várakozásaink szerint a gépeladások száma, ezzel a kereskedelmi forgalmunk szignifikánsan szűkülni fog.

A fentiek miatt bővítettük vállalkozásunk tevékenységi körét az Irinyi-terv által kiemelt területként kezelt fémmegmunkáló szerszámgép gyártással. Ennek érdekében szeretnénk megvásárolni az élhajlítót, a lemezollót és az anyagok, valamint termékek mozgatásához elengedhetetlenül szükséges diesel üzemű targoncát.

A beszerzett eszközök:

  • Tailift FD-50 diesel üzemú targonca
  • Dener Smart XL 3000/220t CNC élhajlító
  • Dener 3100/10 mm AS Guillotine típusú CNC lemezolló

2019.09.20. | Pályázatok | , ,

Egyedi ajánlatot szeretnék

Ingyenesen, minden kötelezettségtől mentesen elkészítjük ajánlatunkat az Ön igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő szerszámgépre legjobb szaktudásunk szerint.

Egyedi ajánlatot szeretnék

Ingyenesen, minden kötelezettségtől mentesen elkészítjük ajánlatunkat az Ön igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő szerszámgépre legjobb szaktudásunk szerint.