Pályázatok
Forgácsoló gépek

Az S.M. Tech Kft. alapítása óta új és használt fémipari NC és CNC szerszámgépek forgalmazásával foglalkozik. Két főbb technológiai ágazatunk: lemeztechnológia és forgácsolás technológia.

Termékeink a világ összes kontinensén és a jelentős országokban állják a piaci versenyt és jó ár-érték arányukkal méltón keresettek.

Kedvező  lízingkonstrukcióval, pályázat írással  igyekszünk megkönnyíteni az új fémipari gépek beszerzését.

Tapasztalt, folyamatos továbbképzésben részt vevő hazai szervizcsapatunk gondoskodik az eladott szerszámgépek beüzemeléséről, karbantartásáról és javításáról.

Munkatársaink megbízható, rugalmas ügyintézéssel állnak az Ön rendelkezésére.


„ Amikor megérkezik egy partnerünkhöz az általa rendelt új szerszámgép, mindig szeretek személyesen is ott lenni, élőben látni a büszkeséget és az örömöt partnerünk arcán.

Jó érzéssel tölt el, amikor szállításkor a megrendelőnkkel együtt mászunk fel a kamionra, a becsomagolt gépet megtekinteni. Mindig az az érzésem, hogy az új szerszámgéppel egy új fejezet nyílik egy vállalkozás történetében. Jó érzés a megrendelőinkkel együtt, közösen fejlődni, mindkét fél számára előnyös megállapodásokkal.

E pillanatok miatt érdemes nap mint nap vevőink megelégedettségéért tevékenykedni, dolgozni. ”

Hederics Tamás ügyvezető igazgató, tulajdonos

Az SMTech Kft.-t a fémmegmunkáló ipar technológiai fejlesztésének dinamikusan fejlődő igénye, és a beszállító ipar egyre fokozódó minőségi követelményei hozták létre.

Az SMTech vállalat elsődleges célkitűzése, hogy hatékony közreműködésével kapocsként működjön a legújabb technológiai megoldásokat kínáló gyártók, és e technológiákat felhasználó termelő cégek között. Munkánkkal azt akarjuk elérni, hogy a meglévő beruházási igényeket a legoptimálisabb minőségi technológiai megoldásokkal szolgáljuk ki.

Hisszük, hogy dinamikus és rugalmas munkánkkal hozzájárulunk az Ön sikeréhez is.

Küldetésünk a magyarországi partnereink szerszámgépigényeinek, szerviz és pótalkatrész igényeinek gyors, pontos és rugalmas kiszolgálása.

“Eddig 3 gépet rendeltünk a Sheet Metál Technológia Kft-től. Választásunk azért esett rájuk, mert megfelelő ár-érték arányú, világszínvonalú technológiát szállítottak számunkra. Komplex szolgáltatást nyújtottak, a Pályázatírás adminisztratív terheinek nagy részét is átvállalták tőlünk. A vállalt szállítási határidőket mindhárom esetben betartották, folyamatosan informáltak minket a gyártás, és a szállítás fázisairól. Szerviz, és alkatrész szolgáltatásuk gyors és rugalmas volt, akár egy kiegészítő alkatrész rendelésénél, vagy szoftverfrissítésnél volt szó. Az új gépeinkkel kapcsolatos technikai, beállítási kérdéseinkre nyújtott segítségük gyorsan és hatékonyan támogatták termelésünket.”

Gacza Norbert tulajdonos Ferró Trió Bt. H-8200. Veszprém, Gerenda u. 3.

217 db eladott gép, több száz elégedett ügyfél, több mint 10 éves szerszámgép kereskedelmi múlt.

Egyedi ajánlatot szeretnék

Ingyenesen, minden kötelezettségtől mentesen elkészítjük ajánlatunkat az Ön igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő szerszámgépre legjobb szaktudásunk szerint.

Egyedi ajánlatot szeretnék

Ingyenesen, minden kötelezettségtől mentesen elkészítjük ajánlatunkat az Ön igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő szerszámgépre legjobb szaktudásunk szerint.