Magyar
English
hirlevel
utolsó frissítés: 2017.05.16.        látogatók száma: 79791

Tömbszikraforgácsoló gép akció:


ARISTECH Lien Sheng mechanikai és elektronikai vállalkozás
Alapvető információk a szikraforgácsolásról:

A szikraforgácsolás olyan fémforgácsolási technológia, ahol az elektróda és a munkadarab között szabályozott elektromos ívkisülések folyamata választja le a munkadarabról az anyagi részecskéket. Azon kevés fémmegmunkálási technológiák közé tartozik, ahol a szerszám anyaga puhább, mint a vele megmunkálni kívánt anyagé. Síkbeli (2D-s) alakzatok kivágására, hajszálvékony furatok készítésére, illetve térbeli (3D-s) alakzatok készítésére használják.

3 alapvető típusa: huzalos, tömbös, start.

Az Aristech leginkább huzalos szikraforgácsoló gépek gyártásával foglalkozik. Ennél az eljárásnál egy vékony (0.1-0.5mm) csupasz félkemény elektrolitréz huzal egy gyengén fékezett csévéről szálfeszítőkön, terelő görgőkön és vezető fejeken át a felcsévélő orsóra jut. Az elektróda huzal folyamatos elektromos kapcsolatát keményfém csúszó érintkező biztosítja. Az elektróda fogyást a huzal tengelyirányú, folyamatos mozgásával akadályozzák meg, illetve csökkentik megengedhető mértékűvé. A folyamathoz szükséges dielektrikum ioncserélt víz, amely szűrön és ioncserélő gyantákon át folyamatosan kering.

CNC Huzal szikraforgácsoló EDM , és CWszéria

Tulajdonságok: Az alapvető paraméterek (huzalátmérő, anyagminőség, anyagvastagság) betáplálásával, az optimális leválasztási paraméterek automatikusan a memóriából vannak generálva. Az ismétlés funkció használatával egyszerűen biztosíthatók több munkafolyamat esetén is ugyanazok a körülmények illetve eredmények. A huzal szakadása esetén gombnyomással visszahelyezhető a folyamat a start pontra. A vízhűtés a gép minden egyes alkatrészén állandó hőmérsékletet biztosít. A kezelőnek csak a fúvókába kell manuálisan behelyezni a drótot, onnantól kezdve a vezérlés biztosítja az adagolást. Egy 25 mm átmérőjű huzal használata esetén a maximális megmunkálási sebesség 190 mm/perc. Az EDM szériás gyártmányoknál az asztal munkaterület akár elérheti a 600x900 mm-t, terhelhetősége pedig akár 1800 kg.ZNC széria

Tulajdonságok: Új fejlesztésű, számítógépes znc vezérlő. 15 colos színes LCD-TFT érintőképernyő. Új beépített érzékelő program, amely minden impulzusnál ellenőrzi a folyamatot. Az állandó energiafelvételű szikráztató mindig egyenletes megmunkálást biztosít. Csak a Z tengely irányú végső értéket és az állandó paramétereket kell megadni. A merev gépváz biztosítja a gép stabilitását. 3 tengelyes lineáris skála, illetve biztonsági berendezések mint pl: ívmélység beállítás, lángérzékelő és tűzoltó, dielektromos hőmérsékletmérő, vészleállító.

Az alapvető tartozékok: LCD érintőképernyő, X és Y tengelyirányú golyósorsós lineáris vezetés, elektródafogó, munkalámpa, szerszámok, tűzérzékelő rendszer.LS széria Startszikra forgácsolók

Tulajdonságok: A rendkívül merev finomszemcsés öntöttvas gépváz kellő merevséget és hosszú élettartamot biztosít. X, Y és Z irányú golyósorsós vezetés a pontos pozícionálás érdekében. 20 lépésben programozható Z tengely irányú vezérlés. Digitális kijelzés, biztonsági eszközök (ívmélység beállító, lángérzékelő, hőmérsékletmérő). A munkaterület maximális mérete 500x400 mm, a maximális terhelhetőség pedig 500 kg. Maximális áramerősség 100 A (LSP 100 A típus), emellett 10 kVA teljesítményfelvétel.

Az alapvető tartozékok: szerszámoskészlet, szűrőberendezések, fúvóka, elektródafogó, golyósorsó, kenőrendszer, operációs útmutató.


(Amennyiben magyar nelvű információra van szüksége, úgy lépjen kapcsolatba velünk a sales@smtech.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 30/325-3428-as telefonszámon)
Sheet Metal Technológia Kft. © Minden jog fenntartva. Design by Vezpa