Magyar
English
hirlevel
utolsó frissítés: 2017.05.16.        látogatók száma: 79791

ROL1 rendszer technológiája Amada/Promecam /Trumf/Wila típusú szerszámbefogóval ellátott élhajlító berendezéseknél.


Univerzális gyorsoldású szerszámbefogó élhajlító gépekhez.


A ROL1 RENDSZER olyan újszerű gyors szerszámbefogási módszer, ami lehetővé teszi az élhajlító gépek hatékonyságának növelését, a szerszámcsere idő gyorsításával.

A tetszőlegesen megrendelhető ROL1 CLAMP3 tervezésekor a fenti befogóelemeknek, a hagyományos kapcsolódási módok megtartásának figyelembe vétele mellett történő gyors cseréje volt a cél. A ROL1 RENDSZER választásával növelhető a termelékenység, minthogy segítségével lényegesen lecsökken a szerszámcserére fordított idő, tekintettel arra, hogy szükségtelenné válik a szerszámok oldalról történő beillesztése, majd csak üres ciklus során megvalósítható szintbeállítása.

A ROL1 technológia két rendszerből tevődik össze:
ROL1 GROOVE: egy sor rugós terhelésű tolórúd, mely biztonsági feladatot lát el (zuhanás gátló), és lehetővé teszi a szerszám cseréjét is ROL1 CLAMP, mely egy mélyen indukció edzett és csiszolt V-alakú horonyban elhelyezkedő, befogórendszer.

Részletes műszaki információkat az alábbi katalógusban talál:

Rolleri termék katalógus
(Amennyiben magyar nelvű információra van szüksége, úgy lépjen kapcsolatba velünk a sales@smtech.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 30/325-3428-as telefonszámon)
Sheet Metal Technológia Kft. © Minden jog fenntartva. Design by Vezpa