Magyar
English
hirlevel
utolsó frissítés: 2017.05.16.        látogatók száma: 79827

A DENER MAKINA-t Törökországban alapították.
1974 -es alapítása óta az egyik legjelentősebb lemezmegmunkáló gép gyártó a világon. A gyártás a legkorszerűbb technológiai folyamatok alkalmazásával történik. A legmagasabb követelményeknek is megfelelő gyártósorukról gépeik a világ minden jelentősebb ipari termelésű országába eljutnak.

Termék és technológiai kínálata:
 • CNC hidraulikus élhajlítók, 40-600 t-ig,
 • NC és CNC lemezollók, 6-20 mm lemez vastagságig,
 • CNC stancolók,
 • Plazmavágó berendezések 1500*3000 asztal mérettől 6000*20000 mm-ig.
 • Sarokkicsípő berendezések.
 • • Fiber lézervágó berendezések.

Minden termékük az ISO 9001 Quality Control Management Systemmel és CE minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.


A gyárat 1954 ben alapították, azóta Tajwan vezető szerszámgép gyártója. A világ minden pontjára szállítják termékeit, Európában legtöbb gépük Németországban található.

Termékkínálata:

A CNC esztergáktól a CNC megmunkálóközpontokig a 3-tengelytől a szimultán 5 tengelyig, a standard asztalméretektől a 3500*700 asztalméretig, vezérlője: gyári Japán Fanuc vezérlés vagy német HEIDENHAIN, ill. SIEMENS.

A gépei alkalmasak mind öntöttvasból, acélból, ill. színesfémekből gyártott alkatrészek, munkadarabok termelékeny megmunkálására, gyártására. Rendkívül merev felépítés és a pontosság jellemzi. Edzett csúszkás szán vezetőrendszere miatt edzett felületek marására is alkalmas, ami nagy előny a szerszám- és készülékgyártásban.

A megmunkálóközpontjai cnc esztergái kiemelkedő pontosságuk révén a legmagasabb minőségi elvárásokat is kielégítik.

Minden termékük az Európai Közösség munka-és egészségvédelmi előírásainak betartását szavatoló CE- minősítéssel rendelkeznek.

Tökéletes üzembiztonság, tartós, hossztávú pontosság, kényelmes kezelés és egyszerű karbantartás.

Victor = Megbízhatóság Pontosság - Kiemelkedő Ár-Érték Arány


Aristech Lien Sheng mechanikai és elektronikai vállalkozás

A céget 1988 júniusában alapíották. A legfőbb gyártási területe a szikraforgácsoló gépek. A cég "Excellence Product of Taiwan" minősítéssel rendelkezik, azaz kiváló taiwani termékek gyártását garantálják. Minden tevékenységi területen rendelkeznek ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, mely biztosítja a vevőket a megfelelő minőségű gyártmányok előállításáról.


Egy elkötelezett gyártó, a Sunrise Fluid Power Inc. a hidraulikus acélmunkások gyártására specializálódott. Multifunkciós gépeik minden lakatosmunkát végző vállalkozás számára időt, energiát, alapanyagot takarítanak meg, mialatt pontosabb, gyorsabb, hatékonyabb termelést érnek el. Termékkínálata: Hidraulikus kicsípők (sarokvas, "U" profil, köracél, cső kicsípése-hajlítása, lemez hajlítás) A hidraulikus egységek különböző teljesítményűek: 45, 60, 85, 120 tonnás nyomó erő kifejtésére képesek több profi esetén is, különböző szerszámokkal.

Tartósság, Pontosság = Sunrise

Globális eladási hálózata 50 ország Európában, Ausztrália, Észak-Amerika, Dél Afrika, Ázsia, a Közel-Kelet. A versengő nemzetközi piacon a Sunrise piaci részesedése folyamatosan nő.


A Rolleri prémium minőségű élhajlító szerszámok, és befogóik gyártója Olaszországból.

Filozófia

A szerszámgyártás a hivatásuk. A gyártás két fő szempontja, a termék minősége és a vevőelégedettség. Az első helyen számukra mindig a vevő áll.


A gyárat 1958-ban alapították. Jelenleg 52.800 m2-en folyik a termelés. gépeik a világ minden részén megtalálhatók. CNC megmunkálóközpontjai megbízhatóak, pontosak, és jól működnek.


A Fresan gyárat 1974-ben, alapították, ma 3500m2-en folyik a termelés.

Termékei:

 • Excenter prések 10 t és 200 tonna közötti nyomóerővel (100 kN - 2000 kN)
 • Hidraulikus lyukasztó prések

A cél eléréséhez csak a magas minőség és a pontosság révén lehet eljutni.

A Fresan megtervezi és megépíti az Önök egyedi igényeit is, hogy segítsen elérni a mai termelési igényeknek megfelelő technológiai színvonalat.


A SUPERTEC MACHINERY, INC.-nek már 1954-es alapítása óta a tökéletesség a cégfilozófiája. Céljuk, magas minőséget érjenek el precíziós termékeik. Termékkínálatát folyamatosan bővíti a piaci igények figyelembe vételével. Több mint négy millió dolláros tőkével rendelkezik, közel kétszáz főt alkalmaz, 21 ezer négyzetméteren végez gyártó tevékenységet.
A felsorolt jellemzők méltán teszik a Supertec gyárat a Sheet Metal Technológia Kft. nélkülözhetetlen partnerei közé.

Termékei:

 • Síkköszörű gépek
 • Csúcsnélküli köszörű gépek
 • Palástköszörű gépek
 • NC-CNC Palástköszörű gépek

A Cuteral-Imas gyárat 1989-ben alapították, egy nagy cégcsoport részeként. Több minőségi díjat tudhat magának a manufaktúra. A gépeiket a legnevesebb gyártók hidraulikai, és pneumatikai rendszereiből nagy gondossággal, és szakértelemmel építik meg.


Az AKYAPAK vállalatot 1962-ben alapították, globális értékesítési hálózata világszerte 85 országot ölel fel.

Az AKYAPAK gépeket a magas minőség és a kiforrott technológia jellemzi, melyet a gyártó a több mint 50 éves fennállása alatti folyamatos újításokkal és technológiai fejlesztésekkel ér el.

Az AKYAPAK az alábbi gépek gyártására specializálódott:

 • NC és CNC vezérlésű hidraulikus hengerítő gépek
 • Csőhajlítók
 • Fémhajlító gépek
 • Vágó gépek
 • Fúró gépek

ZMM Bulgária Holding a hagyományos és CNC esztergák, elektromos motorok és hidraulikus generátorok vezető gyártója Bulgáriában. Európa egyik legnagyobb hagyományos és CNC eszterga exportőreként az elmúlt 60 évben több mint 115 000 esztergát, több mint 500.000 villanymotort és több mint 210.000 hidraulikus generátort gyártottak ügyfeleiknek több mint 80 országba szerte a világon.

A társaság székhelye Szófiában, fő gyártási létesítményei Sliven-ben és Nova Zagora-ban találhatóak, ahol 520 magasan képzett munkavállalót és 230 mérnököt foglalkoztatnak.


Az NS Máquinas Industrials portugáliai vállalat csiszoló, polírozó rendszerek gyártására specializálódott.

Az NS a legkülönfélébb és legigényesebb piacokra tervez és kínál berendezéseket.

Az NS csiszoló és polírozó rendszerek széles kínálatával rendelkezik minden egyes felhasználási területre. Így az NS garantáltan rendelkezik az Ön igényeinek is megfelelő berendezéssel.

Kiterjedt értékesítési és szerviz hálózattal rendelkezik mind az 5 kontinensen.

A Vision Wide Tech vállalatot 1999-ben alapították Tajvanban. A cég gyors sikerét a kifinomult gyártási technikáinak és a kutatás-fejlesztés, gyártás, minőségmenedzsment, marketing, és az értékesítés utáni szerviz szolgáltatásainak jól szervezett integrációjának köszönheti. A vállalat stratégiája a kiváló minőség biztosítása elérhető áron melynek bizonyítékai az elégedett ügyfelek.

A Vision Wide vertikális és portálos megmunkálóközpontok (vertikális / 3-tól 5 tengelyes kivitelben, fix portálos vagy mozgó portálos kivitelben, box hajtású vagy lineáris hajtású vezetőrendszerrel) tervezésére, gyártására és értékesítésére specializálódott, melyeknek széles választékát kínálja.


Az 1993-ban alapított amerikai OMAX Corporation csúcstechnológiás, ipari környezetbe szánt abrazív vízvágó rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglakozik. A cég OMAX és MAXIEM sorozata is az abrazív vízvágás termelékenységi előnyére alapoz, amivel több területet is forradalmasított, beleértve a repülőgépipari alkatrészek és a különféle fogyasztási cikkek gyártását.

Az OMAX és MAXIEM abrazív vízvágó rendszerek a világ több mint 40 országában megtalálhatók, és cégek széles skálájának termelékenységét növelik nap mint nap.

Sheet Metal Technológia Kft. © Minden jog fenntartva. Design by Vezpa